Hollands buffet
Afhankelijk van het seizoen een zomerbuffet of een winterbuffet met de typische Hollandse gerechten. Ook hier wordt een zelf bereid nagerechtenbuffet gereserveerd.
Hieronder vindt u enkele ideeën.

Zomerse gerechten
Een selectie uit de vele mogelijkheden
- Waldorfsalade
- Salade Nicoise
- Caesarsalade
- Diverse broodsoorten
- Tapenades, kruidenboter, pesto
- Tomatensalade
- Dungesneden vlees met tonijnmayonaise
- Een warm vleesgerecht (bijvoorbeeld mooi groot gehaktbrood)
- Een warm kipgerecht (bijvoorbeeld kip gestoofd in witte wijn)
Zomerse nagerechten
- Citroentaart
- Een heerlijk ijsgerecht
- Chocoladetaart


Zomerse nagerechten
- Citroentaart
- Een heerlijk ijsgerecht
- Chocoladetaart

Winterse gerechten
- Boerenkooltaart
- Zuurkoolschotel met appel en kerrie
- Groenten ovenschotel
- Wintersalade
- Runderstoofvlees in rode wijn
- Visstoofpotje
Winterse nagerechten
- Vlaflip
- Chocoladetaart
- Appeltaart
- Bitterkoekjespudding
- Notenkoek


Winterse nagerechten
- Vlaflip
- Chocoladetaart
- Appeltaart
- Bitterkoekjespudding
- Notenkoek
Tot in de puntjes verzorgd!
Alle gerechten zijn zelf bereid en worden geserveerd in mooie schalen of op fraaie borden. Veel verse groente en kleurrijke smakelijke salades, met producten van het seizoen.
Uiteraard is er voor de vegetarische liefhebbers ook een grote keuze aan gerechten.
- Prijs per persoon inclusief dessertbuffet is € 27,50.
- Vindt u het fijn dat wij ook de drank verzorgen en/of het servies, dan kan dit in overleg. Hiervoor rekenen wij wel meerkosten, afhankelijk van uw wensen.
- Het Hollandse buffet kunt u vanaf 10 personen bestellen.
- Catering in Borne, Hengelo, Enschede, Almelo, Twente en eigenlijk heel Nederland.
- Kosteloos thuisbezorgd binnen een straal van 25 kilometer vanaf Borne.